Video

1. Ladda först in eller upp en video genom att gå in på "Media" i huvudnavigationen i Begood.
  2. Välj Lägg till media uppe i högra hörnet
  3. för att ladda upp film från din dator, klicka på "Välj fil" och välj den filen som ska användas.
  4. För att länka video från nätet, klicka på "Länka till Youtube eller Vimeo"
  5. Skriv in URL för videon och klicka på spara.
  6. Länka in filmen i artikeln under "Media"

Eller:

Klicka på "Add video from YouTube or Vimeo" nere vid media i artikeln som videon ska hamna i. Därefter klistrar du in URL:en från den videon som ska visas.